Keylane

Keylane

Bij Keylane bouwen we aan zeer succesvolle software voor de verzekeringsbranche. Bij de ruim 90 nationale en internationale klanten die wij bedienen is onze software al een begrip. De kans is groot dat je er onbewust al eens mee in aanraking bent geweest. Bijvoorbeeld bij het online berekenen of afsluiten van een verzekering!

We hebben sterke internationale ambities en vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Engeland, Noorwegen en Zweden.

Think Talent, Act Career.

Keylane maakt werk van talent! We bieden je vanaf je eerste dag een groot scala aan opleiding, training en begeleiding. Vanaf de start werk je aan één of meerdere projecten, waardoor je je kennis direct kunt toepassen! Je werkt mee aan de ontwikkeling of implementatie van complexe software, zoals het uitbreiden van onze standaardoplossing of een stuk klantspecifiek maatwerk. Jouw werk is een belangrijke schakel in het grotere geheel.

We belonen je daar goed voor. We bieden je naast een goed salaris ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De collegialiteit is hoog. Na het werk is er regelmatig een borrel op kantoor of een uitje met je collega’s buiten de deur. Bij Keylane behoort dit allemaal tot de standaard.

Bij Keylane kun je na je studie aan de slag als software-engineer (Java/JEE), consultant en infrastructuurspecialist.

Kijk voor meer informatie op careers.keylane.com of neem contact op met Maaike de Jong, Tessa van Son of Fleur Aalbersberg via telefoonnummer 088 – 404 JOBS of stuur een e-mail naar careers@keylane.com.