Amsterdam UMC (Dutch only!)

Amsterdam UMC (Dutch only!)

Information market | Interviews | Workshop

Wie zijn wij

Als grootste academische ziekenhuis van Nederland biedt Amsterdam UMC topzorg aan patiënten. Meer dan 15.000 professionals zetten zich iedere dag in voor zorg, onderzoek, onderwijs en opleiding. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Jaarlijks behandelen we ruim 350.000 patiënten op onze beide locaties – AMC en VUmc.

Werken als (medisch) technicus in een universitair medisch centrum

De 400 medewerkers van het facilitair bedrijf zorgen voor een veilig, gastvrij en duurzaam ziekenhuis. Doordat zij de processen rondom de zorg optimaliseren, kunnen de zorgprofessionals de beste zorg verlenen aan onze patiënten. De werkomgeving is uitdagend, omdat het zorgproces continu doorgaat en de patiëntveiligheid voorop staat.

Veilige, adequaat functionerende gebouwen zijn de basis voor alle diensten die locatie VUmc levert. De afdeling vastgoedbeheer is verantwoordelijk voor de instandhouding van alle gebouwen, installaties en terreinen van het ziekenhuis. Een uitdagende omgeving, want verschillende installaties zijn letterlijk van levensbelang.

Onze medisch technologen beheren en onderhouden bijna 25.000 medische apparaten; van oorthermometers tot echoapparatuur en van infuuspompen tot MRI-scanners. Ook ontwikkelen zij, samen met zorgprofessionals, diverse medische apparatuur voor zorg, onderwijs en onderzoek.

Het projectbureau huisvesting is verantwoordelijk voor het totale proces van voorbereiding, realisatie en ingebruikname van nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. De komende vijf jaar is de orderportefeuille ca. € 165 mln. voor zeer uiteenlopende projecten die worden geleid in het belang van de patiëntenzorg én patiëntveiligheid.

Contact
De Boelelaan 1117, 1081 HV Amsterdam
Website: vacatures
Email: werkenbij@vumc.nl
Linkedin Romy Terrero Sierra:
Linkedin Anne Drost:
Linkedin Lieke Stoelers:
Linkedin Brend de Jong:
Linkedin Faisca Stuiver: