Alliander

Alliander

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf en zorgt ervoor dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag aan werken.

Onze bedrijfscultuur

Bij Alliander werken mensen met een scherp gevoel voor de behoeften van onze klanten. Mensen die actief contact maken, die zich verdiepen in de ander en bereid zijn om elkaar verder te helpen. Onze professionals gaan doordacht te werk in een complexe en dynamische omgeving. Elke dag oefenen we met passie en liefde ons vak uit en zoeken we samen naar nieuwe idee├źn en innovatieve oplossingen om onze dienstverlening verder te verbeteren. Wil jij ook bijdragen aan onze ambities? En wil je werken in een inspirerende omgeving met veel persoonlijke aandacht? Dan kun je bij Alliander zeker je energie kwijt.

Wat kun jij doen als trainee?

Op weg naar een duurzame toekomst nemen we graag het initiatief. En dan verwachten we ook van jou als je start binnen ons technisch traineeship. Je kunt bijvoorbeeld kantoren helpen om slim energie te besparen of een haalbaarheidsonderzoek doen naar de distributie van meer energie met minder kabels. Omdat het energielandschap volop in ontwikkeling is, zijn jouw mogelijkheden eindeloos.

Meer informatie

Als jij wilt investeren in een mooie toekomst, investeren wij graag in jou. Ontdek jouw uitdaging op werkenbijalliander.com of neem contact op met onze recruiters Harriet Overgaauw en Annalyn Brugman.